dinsdag 26 april 2011

Oosterse Schoonheid: BB Cream

BBCream de nieuwe trend


Blemish Balm Cream ook vaak BB Cream genoemd is een van de meest verkochte schoonheidsproducten in Azië. Deze crème is ontwikkeld in Duitsland en werd in eerste instantie gebruikt om de zeer gevoelige huid van patiënten die een laser operatie hadden ondergaan, te beschermen, te kalmeren en te regenereren terwijl het tegelijkertijd een goede dekking was voor post-laser littekens en roodheid.

Koreaanse beroemdheden ontdekte dit wondermiddel en begonnen de crème te gebruiken voor schoonheidsdoeleinden. Koreaanse cosmetische bedrijven kregen hier lucht van en ontwikkelde zodoende hun eigen formules waardoor het voor een groot publiek beschikbaar kwam en een rage was geboren.
Tegenwoordig heeft deze schoonheidstrend zich over geheel Zuid-Oost Azie verspreidt en vind zich meer en meer de weg naar Amerika en Europa.

Kenmerken van BB Balm:
Doordat BB crème zeer zacht is voor de huid is het geschikt voor alle huidtype, met name de gevoelige huid en degene die veel last hebben van acne.  Het heeft de voordelen van een foundation en een huidverzorgingsproduct terwijl het oneffenheden en pigmentvlekken egaliseert.

Verder hebben alle BB crèmes een tint. Kijk goed bij het kopen van een BB crème naar een tint die aansluit op jouw huid. 

Voordelen:
- geeft een natuurlijke look aan het gezicht.
- bijna alle bb-crèmes bevatten uitsluiten natuurlijke ingrediënten.
- perfecte dekking als een foundation maar omdat het niet zo dik is sluit het de poriën niet af.
- werkt als een moisturizer
- verbergt alle soorten pigmentvlekken en andere verkleuringen alsmede acne en oneffenheden in het gezicht.
- heeft helende eigenschappen die de huid zacht en glad houden en vermindert fijne lijntjes.
- zorgt voor regeneratie van de huid en onderhoudt de jeugdige huid.
- bevat UV-bescherming 
- anti-aging en maakt de huid lichter.
- bespaart tijd doordat het de toepassingen van make-up en huid verzorgingsproducten in principe overbodig maakt.Bron: Diamant Wellness

wat zijn bb creams, voordelen bb cream, blemish balm, foundation, make-up

Geen opmerkingen:

Een reactie posten