woensdag 11 mei 2011

Een stralende huid met Skinfood

Hierbij een stukje schrijven over het beroemde Zuid-Koreaanse merk Skinfood.
Skinfood is opgericht in 1957 en behoort daarmee tot een van de oudste fabrikanten van Zuid-Koraanse Cosmetica. Momenteel is Skinfood een van de snelst groeiende merken in de Zuid-Koreaanse markt en sinds de opening van hun eerste officiële winkel in 2004 heeft het momenteel honderden winkels in Zuid-Korea, Taiwan, Japan, China, Thailand en vele andere Aziatische landen, en sinds kort zelfs in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het succes van Skinfood
Skinfood heeft haar succes voornamelijk te danken aan haar unieke concept van "food".
Onder het motto "good food for health is also good voor de skin" heeft Skinfood een lijn van producten op de markt gezet die uitsluitend bestaan uit natuurlijke en vaak ook biologische ingrediënten die de huid optimaal voeden en verzorgen. Het bedrijf investeert enorm veel tijd en onderzoek in de ontwikkeling van nieuwe producten waardoor er uiteindelijk een product op de markt komt die de huid op een doeltreffende, gezonde en veilige manier verzorgt en beschermt, dit zonder of minimaal gebruik te maken van kleurstoffen en conserveer middelen.


Logo
Om het voorgaande uit te stralen heeft Skinfood een prachtig logo die te zien is op al haar producten.
Dit logo is een beschermengel die de boodschap moet overbrengen van de zuiverheid en goedheid in hun producten, en de gezonde huid beschermd en bewaakt.

Het gezicht van Skinfood
De beroemde popster en inmiddels populaire actrice Sung Yu Ri is het gezicht van Skinfood, die te zien is in alle commercials van Skinfood.
Wij vinden dit een enorme knappe vrouw en daarom toch even heel kort deze vermelding dat zij het gezicht is van Skinfood.
En dan ook maar even de vermelding dat ze gespeeld heeft in Koreaanse dramaserie's zoals "Snow Queen",
One Fine Day en Hong Gil Dong voor degene die meer over haar willen weten.

Productlijn en hot items van Skinfood
Skinfood heeft een uitgebreide lijn van producten op het gebied van lichaamsverzorging, haarverzorging, make-up, nagellak en bbcream.'
Hun best verkochte producten zijn onder andere:
- Aloe Sun BB Cream
- Peach Sake Concealer
- Rice Mask Wash Off
- Black Sugar Mask Wash Off
- Banana Stick Concealer
- Tea Trea Essence


In Nederland zijn de producten van Skinfood te koop bij bbcreamshop.eu waar u meer informatie kunt vinden over de diverse producten en de officiële website van skinfood is http://eng.theskinfood.com


Skinfood, bbcream skinfood, huidverzorging skinfood, mak-up skinfood, brandstory skinfood, aloe sun bbcream, rice mask, peach sake

Geen opmerkingen:

Een reactie posten