zaterdag 28 mei 2011

Natuurlijke en Biologische BBCream

Natuurlijke BB Cream
Hieronder een bbcream die uitsluitend biologische ingrediënten gebruikt en een van de weinige bbcreams is die het ECOCERT Keurmerk draagt. Dus als je zoekt naar een bbcream dat geen parabenen en andere schadelijke ingrediënten bevat is dit product een goede keus.

BB Cream van Innisfree
Innisfree is het eerste Koreaanse merk wat 100% natuurlijke ingrediënten bevat voor al haar producten. Het merk is eigendom van Amore Pacific, het grootste cosmeticabedrijf in Korea en van geheel Azië en in het jaar 2000 op de markt gebracht.
Het was meteen al een groot succes en momenteel is Innisfree het toonaangevende merk van natuurlijke en biologische producten.
Innisfree heeft momenteel meer dan 200 eigen winkels in Zuid-Korea.

De naam Innisfree is enerzijds geïnspireerd op het beroemde gedicht "The Lake Isle of Innisfree", maar Innisfree is eigenlijk de afkorting van Innis (eiland) en free (gratis).
Alle producten van Innisfree bevatten vulkanisch bronwater en plantenextracten van het meest beroemde eiland in Zuid-Korea, namelijk  Jeju Island. Dit eiland wordt ook wel het Hawai van Zuid-Korea genoemd en beschikt over een magnifiek landschap, met een ongerepte natuur en zeer mooie stranden. Het is dan ook 
niet verwonderlijk dat dit eiland is voorgedragen als een van de zeven wereldwonderen qua natuurschoon.
We kunnen nog heel lang doorgaan over dit fantastische eiland maar we hebben het hier over het merk Innisfree, maar mocht iemand meer willen weten over dit eiland dan is er een mooi artikel over geschreven in de Korea Times.

Hoe mooi Jeju Island is hoe mooi ook de producten van Innisfree.
Alle producten van het merk Innisfree stralen een eco-vriendelijk en groen beeld uit.
Innisfree is ook een van de weinige merken die ECOCERT gecertificeerd zijn en dus uitsluitend gebruik maakt van biologische ingrediënten. De bbcream van Innisfree straalt deze natuurlijke en  biologische kwaliteit dan ook uit en de kwaliteit is hoogstaand.

De bbcream van Innisfree zit in een mooi tube en zijn naar behoren geïdentificeerd met engelse beschrijvingen.
De crème is makkelijk aan te brengen maar misschien iets te waterig maar daardoor wel makkelijk aan te brengen en de dekking is vrij redelijk. Het voelt ook niet vet en plakkerig aan wat bij dit soort crèmes soms nogal eens het geval is. 
Innisfree is een goede natuurlijke keuze en te koop bij http://www.bbcreamshop.eu

Tags: bbcream, innisfree, natuurlijke bbcream, jeju island, biologische bbcream, innisfree kopen, innisfree bbcream

1 opmerking: