woensdag 18 mei 2011

Skin79: de no.1 in bbcream

Skin79 is in korte tijd uitgegroeid tot het nummer 1 merk in de wereld op het gebied van bbcream. 
Het is de best verkopende bb cream in Zuid-Korea, Japan, Taiwan en vele ander landen en wordt ook wel de koningin van de bbcreams genoemd vanwege de enorme verscheidenheid aan bbcreams die dit merk op de markt heeft gebracht.
Maar misschien is het beste nieuws over Skin79 wel dat een uitgebreide collectie van dit merk nu ook in Nederland verkrijgbaar is via de website bbcreamshop.eu


Waarom is Skin79 zo populair
Skin79 was het eerste merk dat in het jaar 2006 bbcream  introduceerde op de Zuid-Koreaanse markt. Het was een hele nieuw innovatie op het gebied van huidverzorging en sinds de lancering zijn er al meer dan 60 miljoen van deze bbcream wereldwijd verkocht.
Skin79 gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten
Een van de redenen is dat Skin79 zich met hun producten volledig concentreert op het vernieuwen, herstellen en verjongen van de huid en dit met gebruikmaking van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zoals goud, caviaar, oosterse thee, diamant etc. die wetenschappelijk bewezen zijn.
Ook biedt Skin79 oplossingen voor diverse huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne, het lichter maken van de huid en veroudering van de huid.
Beroemdheden als ambassadeur van Skin79
Wat ook heeft meegeholpen aan de populariteit van Skin79 is dat de grootste Aziatische beroemdheden als ambassadeur optreden voor dit merk, zoals - voor de Zuid-Oost Azië kenners onder ons - , de Zuid Koreaanse actrice Song Hye Kyo en de Taiwanese zangeres Jolin Tsai. 
Skin79 heeft breedste scala aan bbcreams
Ook heeft Skin79 in vergelijking met alle andere merken zoals Missha, Etude House, Lioele etc. het breedste en ruimste assortiment aan bbcreams. Voor iedereen en voor elk huidtype en voor elke wens is er wel een Skin79 product die daarop aansluit.
Mooie verpakkingen
Skin79 heeft van alle bbcreams zonder twijfel de mooiste verpakkingen. De verpakkingen zijn eigentijds, sexy en qua kleurgebruik zeer tot de verbeelding sprekend.


Iets over het Logo
Misschien is het wel aardig om te weten waar het logo voor staat en wat de cijfers 79 er nu mee te maken hebben.
Het logo is ontworpen om de wetenschappelijke en biologische benadering van de huid uit te stralen.
Tevens moest het ontwerp standvastigheid en leesbaar zijn.
Skin79 gebruikt 3 kleuren voor het logo namelijk rood, zilver en zwart. 
Deze moeten de drie thema’s van  Skin79 benadrukken, nl.
-         eerlijkheid
-          - betrouwbaar
-          - standvastig

De cijfers 79 die Skin79 gebruikt komt waarschijnlijk voort omdat in het Koreaans de cijfers 7 en 9 wanneer snel uitgesproken klinkt als vriend. Skin79: vriend van uw huid!!

De best-sellers van Skin79
Skin79 heeft twee bbcreams die er echt uitspringen als best verkopende producten.
Deze best-sellers zijn namelijk de Hot Pink Super Plus Beblesh Balm en de Skin79 VIP Gold Label Super Plus BB Balm. Zoals het product al zegt is dit echt een hot item wereldwijd.
Kijk alleen maar naar de innovatieve verpakking en de eigenschappen van het product en je bent verkocht. Gelukkig zijn deze best-sellers van Skin79 nu eindelijk ook in Nederland te koop bij bbcreamshop.eu.
Overigens kan je hier alle producten van Skin79 ook bekijken en eventueel proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten