woensdag 4 mei 2011

BB Cream: Dr. Jart+ misschien wel de beste BB Cream

Ik ga hier een stukje schrijven over een Zuid Koreaans merk dat een enorme groei doormaakt en inmiddels een van de belangrijkste spelers is geworden op het gebied van BB Creames en Zuid Koreaanse Cosmetica.
Het merk heet Dr. Jart+ en heeft ten opzicht van 2010 een ongekende groei gerealiseerd van 450% op de
Zuid-Koreaanse markt en in een aantal grote warenhuizen zijn ze in een klap het best verkopende merk op het gebied van BB Creams geworden.

Ook het winnen van diverse prijzen voor hun producten in Japan heeft gezorgd voor een stroomversnelling in de verkoop. In Japan steeg de verkoop met meer dan 200% en ook de lancering van het merk in Thailand en de Filipijnen bleek een groot succes. Verder heeft Dr. Jart+ een overeenkomst afgesloten met Sasa, het grootste distributiebedrijf uit Hongkong om de Chinese markt te veroveren.

Aanleiding genoeg om eens wat extra aandacht te geven aan dit merk, mede door het feit dat dit merk nog relatief vrij onbekend is op de Westerse Markt terwijl het juist veel meer bekendheid verdient.

Dr. Jart+
De naam vind ik persoonlijk veel minder aansprekend dan de merken Skin79, Missha of Etude House maar we denken ook dat Dr. Jart+ het misschien meer moet hebben van een doelgroep van rond de 28 jaar en daarboven terwijl de andere merken meer gericht zijn op een jonger publiek.
De naam Dr. Jart+ is ontstaan uit de letter J van medisch specialist Sung-Jae Jung en men heeft ART erachter geplakt als Kunst van het verzorgen van de huid.
We zien ook aan de verpakkingen van Dr. Jart+ dat ze een iets meer exclusief en oudere doelgroep hebben want er wordt veel gewerkt met de kleuren zwart, zilver en zilverblauw in tegenstelling tot de roze en hippe verpakkingen van Skin79, Missha en Etude House.


Het geheim van Dr. Jart+
Het merk heeft als filosofie dat alles wat je op de huid aanbrengt even belangrijk moet zijn als bij de inname van levensmiddelen. De ingrediënten moeten dus op een zeer hoge kwaliteit liggen.
Daarom gebruiken ze ook de slogan "Doctors Make the Difference".
Het principe van Dr.Jart+ is dan ook om alleen ingrediënten te gebruiken die absoluut geen risico vormen de huid te irriteren of andere huidirritaties kan veroorzaken. Hiertoe worden in hun producten practisch geen gebruik gemaakt van ingrediënten zoals alcohol, parfum, conserveringsmiddelen etc. die kans geven om de huid te irriteren. De producten van Dr.Jart+ zijn klinisch getest op de meest gevoelige huidtype en iedereen kan deze producten dus veilig en zonder angst gebruiken.

De nummer 1 BB Cream
De BB Crème van Dr.Jart+ is ontwikkeld door dermatologen, plastisch chirurgen, cosmetische- en medische specialisten waaruit deze lijn van BB Creames is voortgekomen en Dr. Jart+ zet zich dan ook graag neer als de no.1 op het gebied van dermatologische BB Creames en zoals het er nu naar uit ziet hebben zijn ze wat dat betreft in hun doelstelling geslaagd.

Best Verkopende BB Cream
Het vlaggenschip van Dr. Jart+ en hun best verkochte BB Cream is:

1.Dr. Jart+ Black Label BB Cream
Dr.Jart + Black Label BB Cream bevat SPF 25 / PA + + met Whitening & Anti-rimpel. Deze unieke       formule met drievoudige werking met innovatieve actieve ingrediënten is gericht op een natuurlijke dekking van huidoneffenheden, het beschermt de huid tegen UV-stralen en het zal de huid verjongen. Tevens verzacht het rimpels en fijne lijntjes, terwijl het de huid optimaal van vocht voorziet. 
De bb cream voelt zacht aan op de huid, heeft een roze tint welke na een tijdje natuurlijk matched met de eigen huidskleur. Geeft een mooie natuurlijke dekking.


Voor- en Nadelen Dr. Jart+ op een rijtje.
Voordelen;
- geschikt voor iedere huid zelfs de meest gevoelige
- geen of een minimum aan schadelijke ingrediënten voor de huid
- natuurlijke ingrediënten
- goede dekking
- vermindert acne, roodheid en littekens
- verjongt de huid


Nadeel;
- relatief hoge prijs (€31,45 voor de black label bij http:www.bbcreamshop.eu
Dr. Jart+ - dermatologische bb cream, bb crème, beste bb cream, bb cream niet irriterend, bb cream gevoelige huid, no.1 bb creamGeen opmerkingen:

Een reactie posten