maandag 23 mei 2011

Waarom is BBCREAM zo Populair

Dit is de Titel van een stuk over bbcream die vorig jaar is verschenen in "The Korea Times", de grootste Engelstalige krant van Zuid Korea.

Het artikel gaat over de hoe de bbcream rage zich van Zuid Korea verspreidt over alle andere landen in Zuidoost Azië en dat veel Aziatische toeristen naar Seoul komen om grote voorraden bbcream in te slaan.
De bbcream wordt volgens de krant vaak gepromoot als een nieuw wondermiddel in cosmetica wat onvolkomenheden aan het gezicht dekt, de huid verbetert, rimpels helpt te verminderen en bovendien nog een goede bescherming tegen de zon bieden. Echter in dit artikel wordt ook beschreven dat afhankelijk van de kwaliteit van de bbcreams de ervaringen nogal verschillend zijn. De een vind het echt een fantastische crème omdat het prima huid oneffenheden verbergt en de tint van de huid mooier maakt terwijl anderen soms klagen dat ze het product te vet vinden, de crèmes vaak maar in een of twee tinten verkrijgbaar zijn en dat het gezicht wel erg bleek wordt bij gebruik van sommige bbcreams. Verder vind men het jammer dat vaak de Engelse omschrijving ontbreekt.
Waar men wel allemaal over te spreken is, is de prijs die voor een all in one cosmeticaproduct zeer goedkoop is.

Verder wordt er ingegaan op het feit dat door het enorme succes van bbcreams, buitenlandse cosmetica zich genoodzaakt voelen om ook met hun eigen versie van bbcream  te introduceren, zoals de bekende cosmeticamerken MAC, Estee Lauder en Maybelline.

Het hele artikel is te lezen op bijgaande link,
http://www.koreatimes.co.kr

Geen opmerkingen:

Een reactie posten